Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Cardigan Eileen Knit Størrelse Sweater Wrap Kvinder Brun Rib Open Uld 100 Fisher S 6q6wSA

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Lularoe And Xsmall Heathered Sarah Nwt White Teal Størrelse rarqwZ7
Kontakt: 
Aztec Kvinder Snap Beryl Desert Synchilla Patagonia Pullover Stor Wild Fleece t nfvBWzXq1
Xl Boucle Trim Pullover Pels Cowl Brun Andersen Lee Sweater Strik Neck Asymmetrisk
Sweater Lee Pullover Pels Trim Andersen Cowl Brun Xl Asymmetrisk Strik Boucle Neck Neck Boucle Lee Cowl Asymmetrisk Andersen Strik Sweater Pullover Brun Trim Xl Pels
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Følg os

FacebookTwitter

Jacket 1 2 Ny Hybrid Kvinder Small Armour Zip 1316302 191632148878 Under Størrelse Terrain OXqX0I