Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Retail Størrelse 698 up 6p Geit Lauren Suede Læder Zip 888602380870 Nwt Jakke Ralph BCwvqnOUS

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Kvinder Vaskebjørn Kort Coat Warm Duck Hood Down Parka Vinter Fur Krave Ny Jakke XOw1qr
Kontakt: 
Kommunikationschef
Mobil: 
28 36 87 50
E-mail: 
Sheep Fashion Vest Fur Tibet Lamb Long Jacket Vintage Overcoat Kvinders
Coats Faux Fashion Fur Winter Shaggy Womens Runde Parka Varm Outwear Neck Jacket PqEZgA

Følg os

FacebookTwitter

Anorak Hood Reversible Black A274426 Trykt Graver Susan Xl Jacket ​​Ny TgRqg