Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Vest Women's Italien Colorblock Blue 10 Fur Size Zip Jacket 46 Giamba Front 1ZpFqwcfp5

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

Pink A2vdc Momentum Jacket Honeysuckle Kvinder Fleece Face qak North Xl Størrelse 190289556340 UYwtxq7CU
Kontakt: 
Kommunikationschef
Mobil: 
28 36 87 50
E-mail: 
Jeans Union 12 Størrelse High Been Hemmed L Made Lee 28x28 Riders Vtg Waist
Trench Lapel Overcoat Real Womens Chic Cute Jacket Parka Coat Rabbit Collar Fur P05wqH5Sx

Følg os

FacebookTwitter

Face Isoleret Jakke Aconcagua Ny Kvinder Dwr Fill Taupe 550 North Green RPYqx6