Forside » Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge
Blend Broderet Overcoat Outwear Uld A39 Loose Grace Flower Lady Trench Frakker 0YtgwqTa

Beskæftigelsen upåvirket af den kinesiske syge

Kommentar
Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år. Indtil videre lader opsvinget til at være intakt på trods af den kinesiske syge, men opsvinget i international økonomi er ikke desto mindre skrøbeligt.

Lønmodtagerbeskæftigelsen voksede med 5.000 personer i november. Siden foråret 2013, hvor beskæftigelsen ramte bunden, er antallet af beskæftigede lønmodtagere samlet vokset med knap 85.400 personer. Dagens tal er en god nyhed. Væksten i 2015 har været skuffende, men alligevel har beskæftigelsen klaret sig rigtig godt det forgangne år.

Opsvinget i international økonomi er skrøbeligt, og det kan fremadrettet godt dæmpe opsvinget i dansk økonomi. Omvendt er det private forbrug dog kommet op i højere omdrejninger, og det understøtter opsvinget og jobskabelsen herhjemme.

Derfor kan der være perioder, hvor virksomhederne vælger at holde lidt igen med at ansætte nye medarbejdere.

Væksten i antallet af nye jobannoncer har igennem flere måneder heller ikke været helt så kraftig, som tidligere, og det kan godt være et varsel om, at virksomhederne måske er lidt mere forsigtige med at slå nye stillinger op.

Selvom jobfremgangen skulle tage lidt af, ændrer det dog ikke ved, at dansk økonomi er på vej ud af krisen.  Bl.a. er det private forbrug kommet op i højere omdrejninger, og det er fremadrettet med til at understøtte opsvinget i dansk økonomi og jobskabelsen.

8 Tone Peacoat Parallele Buttons Grøn Langærmet Ungaro Emanuel Guld Størrelse B1nw4Z4q
Kontakt: 
Kommunikationschef
Mobil: 
28 36 87 50
E-mail: 
Brystjakke Sort Warm Onyx Frakke Peacoat Woolrich Wool 15414 Xs Dobbelt Størrelse
Coat Gold Arden Creme Jacket Størrelse Hip Luxe B Brocade Small Car Fabulous TzOx6q4w
Onyx Xs Woolrich Størrelse Warm Peacoat Sort Wool Dobbelt 15414 Frakke Brystjakke
Woolrich Wool Peacoat Onyx Warm Dobbelt Sort Brystjakke Frakke Størrelse Xs 15414 Woolrich Størrelse Sort Frakke Wool Peacoat Onyx Brystjakke Xs Dobbelt 15414 Warm
Vi er ved at sætte en stor gruppe børn udenfor
Flere penge og flere børn til privatskolerne
I nogle kommuner er hvert 10. barn under fattigdomsgrænsen
Mange lønmodtagere har et hårdt arbejdsmiljø

Følg os

FacebookTwitter

Down Hoodie Long Sort Puffer Fur Kvinder Frakke Outwear F886 Thicken Warm Jacket 1q5tO